Lucinda Spitters

Acteur | Performer | Psycholoog

Specialist in Gedrag

 

Van oorsprong is Lucinda psycholoog (klas van 2016). Gedurende die tijd kwam ze tot de ontdekking dat er één ding is dat ons allemaal bindt: Verhalen. Ze kwam ze voortdurend tegen in de praktijk. De queeste naar een antwoord op de vraag "Waarom doen we wat we doen?" bleef onopgelost. Na de analyserende benadering als psycholoog, werd een ervarende benadering in haar aangebroken; namelijk als actrice. Ze ging studeren aan de deeltijd opleiding Docent Theater aan de Fontys Hogescholen voor de Kunsten in Tilburg (propedeuse, 2018). Een onverzadigbare honger naar de ontwikkeling van haar eigen acteerambacht bracht haar naar Acteerstudio Paul Dekker.

Onder zijn leiding trainde ze zichzelf als autonoom actrice met behulp van de Meisner-Esper Acteertechniek uit New York (klas van 2020). Momenteel is ze te zien als Cecily Cardew in Het Belang van Ernst van het MEISNER PRODUCTIEHUIS. Komend jaar gaat ze zich specialiseren in klassiek repetoire.

Een bijzonder toeval liet haar kennismaken met straattheater. Op stelten verzorgt zij uiteenlopende performances. Je kunt je afvragen of dat zo'n bijzonder "toeval" was met de volgende overeenkomsten

Schoonheid Authenticiteit Muzikaliteit 

 

 CONTACT 

Lucinda Joanna Lucia Spitters

Kvk 72847905

06-51360721

lucindaspitters@gmail.com

     
    Lucinda Spitters | Performer Steltentheater Act Zonnenstralen

    www.levendtheater.com